S výzvou HYBAJ NA BEŽKY prebežkujete Banskobystrickým krajom

31. januára 2022

Výzva HYBAJ NA BEŽKY nadväzuje na úspešnú jesennú výzvu HYBAJ NA BAJK, vďaka ktorej ste Banskobystrickým krajom prebicyklovali minuloročnú jeseň. Zapojte sa a vyhrajte skvelé ceny.

Športujte, zapojte sa do výzvy HYBAJ NA BEŽKY a zabojujte o hlavnú výhru a ďalšie skvelé ceny počas akčnej zimy v Banskobystrickom kraji.

Čo región, to skvelé možnosti na bežkovanie. Bola by škoda nevyužiť ich.

Určite ste už počuli o bežkárskych trasách na Čertovici, v lokalite Pohanské, medzi Donovalmi a Šachtičkami, či o bežkárskom raji na Skalke.

V Banskobystrickom kraji je veľa lokalít, kde si bežkovanie užijete. Podľa pravidelných piatkových správ o stave tratí je v kraji viac ako 16 hlavných bežkárskych lokalít spolu s viac ako 60 trasami. Patria medzi ne vyššie uvedené známe lokality, ale aj menšie, či menej známe, ktoré však vôbec nezaostávajú v ponuke čarovných zasnežených lesných chodníčkov a dychberúcich výhľadov.

Už ste bežkovali napríklad pod Kráľovou hoľou okolo ikonickej Chamkovej stodoly, či pod fotogenickým Chmarošským viaduktom? Toto a oveľa viac nájdete v regióne Horehronie.

V Banskobystrickom kraji je vyše 60 bežkárskych trás.

Bežkársky raj v okolí Banskej Bystrice je v komunite bežkárov dobre známy. Nielen lokalita Skalka, ktorá je prepojená s bežkárskymi trasami z obcí nad Banskou Bystricou v Kremnických vrchoch, ale aj bežkovanie v lokalite Podkonice – Pleše očarí.

Na Podpoľaní jednoznačne vyskúšajte bežkársku lokalitu Látky – Mláky.  Upravený 10 kilometrový okruh vás určite bude baviť a uspokojí aj náročnejších bežkárov.  

Užite si výhľady na zasnežené lesné chodníčky a zapojte sa do súťaže.

Ak sa vyberiete bežkovať do Banskobystrického kraja, určite sa zapojte do výzvy HYBAJ NA BEŽKY.

Stačí, keď sa s fotkami z bežkovania v Banskobystrickom kraji podelíte na vašom Instagrame a označíte tieto fotky hashtagmi #HYBAJNABEZKY a #ZAHORAMIZADOLAMI. Takto jednoducho sa zapojíte do výzvy Hybaj na bežky.

Radi športujete? Zapojte sa do výzvy Hybaj na bežky.

Môžete aj označiť, v ktorej lokalite práve bežkujete. Či na fotke budete aj vy, vaša partia, alebo to bude „zimný krajinkový gýč“, či zaujímavá momentka z cesty, to necháme na vás.

Podstatné je, že každý pondelok od konca decembra až do 3.apríla vyžrebujeme výhercu skvelého balíčka s funkčnými predmetmi, ako napríklad outdoorovou fľašou alebo funkčnou čelenkou v dizajne Za horami, za dolami.

Zo všetkých, ktorí sa zapoja do výzvy HYBAJ NA BEŽKY, bude 4.4.2022 vyžrebovaný výherca hlavnej ceny, ktorou je poukaz na nákup outdoorového oblečenia alebo športovej výstroje podľa vlastného výberu v hodnote 300 Eur v partnerských obchodoch.

Čo poviete? Toto je výzva, ktorá sľubuje absolútne akčnú zimu v Banskobystrickom kraji.

Kam sa vyberiete na bežky ešte dnes? Výber vám uľahčí aktuálny prehľad viac ako 60 bežkárskych trás v Banskobystrickom kraji spolu s praktickými informáciami o trati, možnostiach parkovania aj občerstvenia. Tie sa nachádzajú na webe zahoramizadolami.sk a vďaka platforme Outdoor Active sa dajú trasy stiahnuť zdarma do vášho mobilu.

A ak by ste náhodou chceli s bežkovaním len začať, prípadne zlepšiť svoju techniku, pozrite na ponuku kurzov bežkovania v zážitkovej cestovnej kancelárii Za horami, za dolami. Okrem kurzov tu nájdete aj nevšedné bežkárske zážitky, ako napríklad bežkovanie pod hviezdami s inštruktorom. Prípadne zážitky, ktoré vás zo športovo zimného sveta prenesú do sveta tradičných remesiel.

Môžete vyhrať športové doplnky, napríklad kvalitnú športovú čelenku Za horami, za dolami.

Podporte tých, ktorí sa o bežkárske trate v Banskobystrickom kraji starajú. Jednoducho, kúpou funkčnej tematickej čelenky. Výťažok z predaja poputuje na podporu vybraného projektu v „bežkolokalitách“ v Banskobystrickom kraji. Kúpou čelenky počas minulej sezóny ste podporili OZ Kordícky Hrebenák.

Čelenku kúpite na www.zahoramizadolami.sk

Realizované s finančnou podporou Ministerstva dopravy a výstavby Slovenskej republiky. www.slovakiatravel.sk
1/1
Zavrieť reklamu