BratiSLÁVA endorfínom! Endorphin Republic otvára na Slovensku prémiovú športovú predajňu.

4. decembra 2021

V Česku obľúbená športová značka Endorphin Republic otvára novú predajňu v Bratislave. Rovnako ako ostatných päť predajní v Česku ponúka kvalitné športové potreby zamerané na outdoorové športy, ako je beh, cyklistika, lyžovanie a turistika.

V Endorphin stavili na prémiové svetové značky a odbornosť personálu, ktorý tvoria nadšení športovci.

Najlepšie značky

Endorphin Republic je doslova posadnutá športovaním v prírode. Ponúka preto bežecké, lyžiarske či outdoorové vybavenie od značiek, na ktoré sa môžete spoľahnúť vo všetkých podmienkach.

Môžete si vyberať medzi prvotriednymi trailovými topánkami Scott, obuť si ikonické bežecké topánky On a vyskúšať funkčné športové oblečenie značiek Odlo, Scott, Crazy alebo Karpos.

Endorphin Republic

Radosť z ponuky budú mať aj vášniví lyžiari a skialpinisti, ktorých poteší kompletné vybavenie na skitouring švajčiarskej značky Scott, majstrovské lyže Bodeho Millera Bomber a lyžiarske oblečenie Scott, Colmar či Phenix.

Všetky ponúkané značky spája nadšenie pre dizajn a inovácie. A tak sa končí hľadanie kompromisov medzi „vyzerať dobre“ a „cítiť sa dobre“.

Profesionálna starostlivosť

Za Endorphin Republic stojí Antonín Strach, bývalý kondičný tréner českej lyžiarskej reprezentantky Šárky Strachovej.

„Endorphin Republic vznikla s cieľom ponúknuť rekreačným milovníkom športu takú starostlivosť, akú bežne dostávajú profesionáli. Náš tím preto pozostáva z nadšených športovcov, z ktorých mnohí majú na konte celý rad majstrovských titulov či dokonca svetových úspechov,“ hovorí zakladateľ značky.

Už žiadne výhovorky

Celý Endorphin tím sa riadi heslom „neexistuje zlé počasie, len zlá výbava“.

Endorphin Republic

Či už idete do zasnežených hôr, beháte v sychravom lese alebo jazdíte na bicykli uprostred zimy, stačí sa dobre obliecť a radosť zo športu môže byť neobmedzená. Vďaka pestrému sortimentu funkčného oblečenia a celoročnému bežeckému a cyklistickému vybaveniu značky Scott sa sezóna nikdy nekončí a výhovorky už skrátka neobstoja.

Vystúpte z davu

Posadnutosť novými technológiami a výkonnými materiálmi nie je to jediné, čo od Endorphin Republic očakávať. Do jej ponuky patria aj značky, ktoré popri funkčných vychytávkach lipnú tiež na dizajne.

Krásnym príkladom sú outdoorové topánky Dolomite, ktorých vzhľad je inšpirovaný obuvou priekopníkov horských expedícií a celá retro kolekcia je ručne šitá.

Endorphin Republic

Na horách môžete byť za hviezdu aj v luxusnom lyžiarskom oblečení značky OneMore. Tá používa jedinečný organický materiál AppleSkin (látku získanú spracovaním jabĺk), ktorý skvele odolá chladu aj UV žiareniu. A pokiaľ sa už vidíte v après-ski, príďte si po snehule Moon Boot. S týmito „mesačnými“ topánkami určite zažiarite.

Udržateľnej móde prepadla aj značka Krimson Klover, ktorej oblečenie je nielen ekologické, ale hlavne originálne. Určite stojí za to spomenúť ich vysoko funkčné mikiny zdobené unikátnou potlačou.

Dámsky rolák so zipsom Krimson Klover Amiche 99 eur

Dámsky rolák so zipsom Krimson Klover Amiche, 99 eur
1/1
Zavrieť reklamu