Vybav sa technikou Canon a spoznávaj nepoznané!

3. decembra 2021

Plánuješ spoznávať ďalší kus sveta a chceš zachytiť jeho zimnú atmosféru? Vďaka aktuálnej promoakcii ZIMNÝ CASHBACK si môžeš vybrať zrkadlovku, bezzrkadlovku alebo kompaktný fotoaparát a pritom ušetriť aj niekoľko stoviek eur.

Pokiaľ si nerozhodný, nezúfaj, čas máš do konca januára. Všetky dôležité informačne nájdeš na stránkach Canon a u všetkých autorizovaných predajcov značky Canon.

Kráčaj s dobou

Rád udržuješ tempo s aktuálnymi trendmi? Potom určite siahni po plnoformátových bezzrkadlovkách rady EOS R, ktoré ťažia z viac než troch desaťročí inovácií rady EOS.

Revolučný bajonet RF ti dá priestor ešte viac popustiť uzdu kreativite a ponúka dynamickejšie možnosti, ako zachytiť kúzlo prchavého momentu. Bezzrkadlovky Canon EOS R, R6 a R5 predstavujú nekompromisnú kombináciu optickej, mechanickej a elektronickej dokonalosti, ktorej výsledkom je rýchle automatické zaostrovanie, blesková komunikácia medzi fotoaparátom a objektívom a v prípade dvoch najvyšších modelov a internej stabilizácie.

S ktorýmkoľvek z desiatich inovatívnych objektívov RF, ktoré sú súčasťou Zimného cashbacku, budeš mať v ruke kombináciu, s ktorou ti už neujde žiadny dôležitý moment.

CASHBACK:

  • EOS R                        100 EUR
  • EOS R6                      200 EUR
  • EOS R5                      450 EUR
  • RF objektívy              50–250

Zaručené zrkadlo

Pokiaľ si si nevybral z rodiny EOS R a preferuješ rokmi overený zrkadlový systém EOS, tak by si mal zamerať pozornosť na Canon 850D. Jedná sa o intuitívne a ľahko ovládateľné zariadenie, s ktorým objavíš svoju kreativitu a prevezmeš kontrolu do vlastných rúk. Snímaj nádherné detailné fotografie alebo videá v 4K a rozvíjaj svoje fotografické schopnosti v rôznych kreatívnych režimoch.

Pokiaľ sa vo vodách fotografie pohybuješ už nejaký ten piatok a potrebuješ fotoaparát, s ktorým budeš pokračovať, tak práve Canon EOS 90D bude tou správnou voľbou. Táto zrkadlovka s APS-C snímačom sa vyznačuje dokonalou rovnováhou medzi rýchlosťou snímania, kvalitou obrazu a presnosťou.

V prípade, že hľadáš plnoformátovú zrkadlovku, nebudeš sklamaný. Canon EOS 6D Mark II je pripravený zdolať i ten najambicióznejší projekt. Pevná konštrukcia a ochranné tesnenie proti prachu a vlhkosti v tebe vyvolajú pocit, že držíš v ruke profesionálnu zrkadlovku, s ktorou zvládneš nielen dokonalé portréty, ale aj zábery krajiny plné detailov.

K dobrej zrkadlovke sa ti iste hodí i dobrý objektív. V aktuálnej cashback ponuke objektívov série EF si môžeš vybrať z piatich špičkových objektívov, ktoré ťa budú doprevádzať na cestách.

CASHBACK:

  • EOS 850D                  50 EUR
  • EOS 90D                    120 EUR
  • EOS 6D Mark II        100 EUR
  • EF objektívy               50–200 EUR

Kompaktnejšie už to byť nemôže

Rád sa túlaš lesmi alebo zdolávaš niekoľkodenné túry a počítaš každý gram výbavy naviac? Tak pre teba máme na výber spoločníka, s ktorým si domov donesieš nezabudnuteľné zábery a vojde sa ti do vrecka.

Na výber máš buď extrémne skladný monokulárny PowerShot ZOOM alebo kompaktnú vlajkovú loď PowerShot SX74O HS. Či si už vyberieš ktorýkoľvek z nich, môžeš si byť istý, že sledovanie divokej zvery alebo zachytávanie krás prírody bude hračkou.

CASHBACK:

  • PowerShot SX740 HS           30 EUR
  • PowerShot ZOOM                 25 EUR

Vyfoť – vytlač – spomínaj

Na svoje si prídeš aj v prípade, že si zachytené zábery rád zhmotňuješ v podobe fotografií. Mini tlačiareň Canon SELPHY Square QX10 ti vytlačí kvalitnú fotku, a to bez šnúr, káblov a zbytočného zmätku.

CASHBACK:

  • Selphy Square QX10              20 EUR
1/1
Zavrieť reklamu