Prírodný wellness hotel Nasselerhof

2. decembra 2021

Je ideálnym miestom pre zanietených športovcov i tých, ktorí sa chcú nechať rozmaznávať vo wellnesse či kulinárskymi špecialitami.

Nesslerhof v Großarltali nie je iba ďalší z mnohých hotelov. Individuálny charakter, príťažlivý interiér, dizajn a láska k domovine sa v ňom totiž spájajú s dostatkom priestoru pre návštevníkov, čím vzniká optimálne útočisko uprostred prekrásnej horskej prírody v Národnom parku Vysoké Taury.

Podľahnite aj vy kúzlu miesta, ktoré je v lete rajom turistov a cyklistov a v zime sa premieňa na mekku lyžiarov a zimných športovcov.

Zjazdovka pri Loosbühlalme je otvorená aj pre nelyžiarov a po príjemnom oddychu na chate môžete po nej na sánkach uháňať až do údolia.

Aktívna zima a oddych vo wellnesse

V hoteli Nesslerhof a jeho 62 izbách vládnu príroda a alpský štýl. Nájdete tam vlnené a kožené prvky, drevo z okolitých lesov, ktoré spolu s úchvatným výhľadom na okolité hory vytvárajú príjemné a útulné prostredie pre tie najkrajšie dovolenkové zážitky.

Vnútorný bazén v hoteli Nesslerhof Grossarl. Foto: Hotel Nesslerhof, Heldentheater

Vo wellness zóne so širokou ponukou procedúr sa nachádza osem sáun, vodná plocha s rozlohou 805 m² s panoramatickým vnútorným bazénom, slaným vonkajším bazénom, prírodným a studeným jazierkom na plávanie a šesť oddychových miestností s ležadlom pre každého hosťa. Hotel je vzdialený iba niekoľko krokov od údolnej stanice lanovky Hochbrandbahn, ktorá vás pohodlne zavezie do lyžiarskej oblasti Großarltal.

Fantastickú horskú panorámu si môžete užiť aj na hodine jógy alebo vo fitness centre. Vďaka veľkým skleným priečeliam má totiž príroda dvere do hotela vždy otvorené.

Rozmaznávanie regionálnou kuchyňou

Úzko spätá s okolitou horskou prírodou je aj hotelová gastronómia. V regionálnej kuchyni na vysokej úrovni sa pracuje so surovinami od miestnych výrobcov.

Kulinárske lahôdky v hoteli Nesslerhof Grossarl. Foto: Hotel Nesslerhof, Heldentheater

Hostí z kulinárskeho hľadiska rozmaznáva tím Tiny a Hermanna Neudeggerovcov, ktorí si hovoria Gästeflüsterer, teda akýsi „zaklínači hostí“. Tak ako stále viac hostí aj Nesslerhof prikladá mimoriadny význam regionálnemu pôvodu výrobkov a trvalej udržateľnosti.

Zimné dovolenkové balíky

Pôžitky a wellness

Dýchajte čerstvý horský vzduch, venujte sa športu alebo sladkému ničnerobeniu, oddychujte na teplej vodnej posteli, užívajte si masáže či pobyt v saune a pozorujte spiacu zimnú krajinu.

  • 3 noci v termíne 26. 11. 2021 – 24. 4. 2022
  • 1 fľaša sektu z Großarltalu v izbe na uvítanie
  • stravovanie v hoteli a vstup do wellness zóny NESSLER Spa
  • bezplatná účasť na aktivitách programu „Berg – Gesundprogramm“
  • aktívny program hotela Nesslerhof
  • procedúra pre dvoch „Alpines Feeling für Zwei“ v NESSLER Spa (peeling „Schneekristall“/kúpeľ s lúčnymi kvetmi pre dvoch/párová procedúra, celotelová masáž s teplými olejmi trvajúca 50 min.)

Už od 754 € na osobu

Zimná dovolenka v hoteli Nesslerhof Grossarl. Foto: Hotel Nesslerhof, Heldentheater

Týždenná lyžovačka a relax

Dokonalé zimné športové zážitky na vynikajúco upravených zjazdovkách, perfektné svahy, fantastický sneh a relaxačné procedúry v našej wellness zóne NESSLER Spa, ktoré vám dodajú novú energiu.

  • 7 nocí v termíne 8. 1. 2022 – 23. 1. 2022
  • stravovanie v hoteli a vstup do wellness zóny NESSLER Spa
  • 6-dňový skipas pre každú dospelú osobu
  • 50€ poukážka na skrášľovaciu procedúru pre každú dospelú osobu
  • bezplatná účasť na aktivitách programu „Berg–Gesund-Programm“
  • NESSLER fitness program v hoteli

Už od 1 690 € na osobu

Lyžovačka a wellnessv hoteli Nesslerhof Grossarl. Foto: Hotel Nesslerhof, Heldentheater

Viac informácií nájdete na webe hotela www.nesslerhof.at alebo na stránke austria.info/sk.

Foto: Hotel Nesslerhof, Heldentheater

1/1
Zavrieť reklamu