Je nový Hyundai KONA ideálnym SUV aj pre vás?

23. júna 2021
Hyundai Kona SUV

KONA je SUV, ktorým Hyundai trafil klinec po hlavičke. Vďaka kompaktným rozmerom je skvele ovládateľná, má výrazný dizajn, pohodlný vyšší posed, plejádu bezpečnostných asistentov, modernú konektivitu, manuálnu a automatickú prevodovku, aj pohon všetkých kolies. Navyše teraz je v ponuke aj s balíkom výhod COOL v hodnote až 2 500 €.

Nová KONA ponúka variabilitu ako máloktoré iné vozidlo vo svojej triede: je k dispozícii s manuálnou aj automatickou prevodovkou, s pohonom len predných, ale aj všetkých štyroch kolies, a môžete ho mať ako čistý elektromobil, samonabíjací úsporný hybrid alebo s tradičným benzínovým motorom. Vďaka palete 9 farieb karosérie a lakovanej čiernej streche ponúka priestor na vyjadrenie vášho individuálneho štýlu. Nečudo, že patrí k najpredávanejším modelom Hyundai v Európe a v roku 2020 jeho predaj na Slovensku medziročne stúpol o takmer 35%.

Dynamická KONA N Line+

Nový model KONA je po prvý raz dostupný aj vo verzii N Line inšpirovanej motoršportom. Agresívnu prednú masku, zadný športový nárazník s difúzorom, dvojitú koncovku výfuku a exkluzívne 18-palcové disky v interiéri dopĺňajú športové sedadlá, kovové pedále a ikonické logo N na volante či na radiacej páke. S dynamickým benzínovým motorom 1,6 T-GDi s výkonom až 145,6 kW (198 k) toto vozidlo vystrelí z 0 na 100 km/h za menej ako 8 sekúnd!

Elegantná KONA nabitá technológiami

Nová KONA má čistejší a atletickejší vzhľad, stále si však zachováva svoju identitu, ktorá ju odlišuje od iných SUV na trhu. Charakterizuje ju uhladený dizajn svetiel s novými LED svetlometmi a úzkymi dennými svetlami, nový nárazník, nové disky kolies a uhladené zadné svetlá s horizontálne tvarovanými grafickými prvkami. Interiéru dominuje nová 10,25” digitálna prístrojová doska a rovnako veľká dotyková obrazovka s prístupom k infotainmentu, navigácii či obľúbeným aplikáciám vo vašom smartfóne.

Hyundai Kona SUV
Hyundai Kona SUV

Špičková bezpečnosť a konektivita

Nová KONA poskytuje prvotriednu bezpečnosť. Novinkou je napríklad Výstraha na odídenie vozidla vpredu (LVDA), ktorá upozorní vodiča na to, že vozidlo, ktoré pred ním stálo, už odišlo. Asistent RCCA v prípade odhalenia prichádzajúceho vozidla pri cúvaní aktivuje brzdy, LFA automaticky udržiava vozidla v strede jazdného pruhu a monitorovanie mŕtveho uhla (BCA) upozorní vodiča na vozidlá v mŕtvom uhle, spustí výstrahu a zabráni zrážke zásahom do riadenia.

Hyundai Kona SUV
Hyundai Kona SUV

Služby Bluelink® umožňujú ovládanie niektorých funkcií cez aplikáciu v mobilnom telefóne a prinášajú prepojenie s vozidlom pomocou rozpoznávania hlasu. O pohodlie sa postarajú vyhrievané predné aj zadné sedadlá či head-up displej, ktorý premieta informácie o rýchlosti či pokynoch navigácie priamo do zorného poľa vodiča.

Výhodná ponuka s COOL benefitmi

Hyundai ponúka nový model KONA s cenou od 16 790 € teraz aj s mimoriadnymi výhodami v celkovej hodnote až do 2 500 €. K vybraným vozidlám s benzínovým motorom 1,0 T-GDi a výkonom vyše 88 kW (120 k) získate okrem cenníkového bonusu (1 500 €) aj vyhrievanie volantu a predných sedadiel v hodnote 500 € zadarmo, kompletnú sadu štyroch zimných pneumatík v hodnote 390 € zadarmo a zľavu za poplatok na prihlásenie vozidla vo výške 110 €. A k tomu 5-ročnú záruku od výrobcu bez obmedzenia najazdených kilometrov. Kompletnú ponuku vozidiel KONA s možnosťou okamžitého odberu bez čakania a s balíkom výhod COOL nájdete na www.hyundai.sk.

Zdroj: Hyundai Motor Slovakia

1/1
Zavrieť reklamu