Pozvánka na lyžovačku: Snowcamp Hintertux štartuje 2. – 6. júna 2021

29. mája 2021
Testovanie lyží Hintertux

Liptovský Mikuláš 26. mája 2021 (Forest Skis): Nechcete sa ani vy rozlúčiť so zimou? Ak ste ešte neodložili lyže a lyžiarky na letný spánok, určite vás poteší nasledujúca správa. Rakúske strediská ponúkajú možnosti na výbornú jarnú lyžovačku. Zažiť ju aj môžete s testovaním unikátnych slovenských lyží v doprovode odborníkov, ktorí vám pomôžu vylepšiť si lyžiarsku techniku.

Ondřej Novák z českých Snowcamps.cz v spolupráci s magazínom Snow.cz vás pozýva na lyžovačku na rakúsky ľadovec Hintertux. Kemp pre nadšencov zimných športov sa koná už niekoľko rokov. Okrem lyžovania na jarnom slniečku ponúka možnosť vylepšiť si techniku jazdy a zároveň naučiť sa zvládať rozličné terény. Pod vedením skúsených a profesionálnych inštruktorov sa napreduje rozhodne lepšie. Počet účastníkov v skupine je tiež limitovaný. Večerná videoanalýza jázd je súčasťou každého dňa.

Popri tom sa naskytuje výnimočná možnosť otestovať si lyže Forest Skis.

Zo širokej ponuky bude na vyskúšanie k dispozícii príjemná, zjazdovková lyža SKADI alebo VESNA s modrotlačou. Čaká na vás aj asymetrický LOTOR a DRUID. Nevynecháme ani vlajkovú loď, FROST pre náročnejších lyžiarov.

Konečne je tu možnosť poriadne si zalyžovať.
Konečne je tu možnosť poriadne si zalyžovať.

Zúčastní sa Viktor Devečka, majiteľ firmy so svojou partnerkou a dizajnérkou, Bronislavou Brtáňovou. Tým, že lyže sami navrhli a vyrobili, sú tí najpovolanejší, čo sa týka rád a doporučení, ktoré lyže si vybrať. 

,,Veľmi ma teší táto príležitosť. Po bezprecedentnej zime, akú sme mali, je toto šanca skutočne si zalyžovať,” povedal Viktor Devečka.

Posledné voľné miesta si objednáte na www.snowcamps.cz.

Forest Skis

Značka Forest Skis vyrába high-tech, vysoko kvalitné ručne vyrábané freeridové, skialpové a zjazdové lyže. Dôsledná ručná výroba garantuje najvyššiu presnosť a kvalitu výrobku navrhnutého na Slovensku / v Tatrách a vyrábaného v malej dielni pri Prahe.

Otestujte kvalitné ručne vyrobené lyže.

Konečná kvalita má pretrvávať – od nadčasového dizajnu dreva alebo od vrchnej fólie z ľanového vlákna sfarbeného indigom po high-tech materiály a dôkladnú ručnú výrobu.

Svoje portfólio rozšírila minulý rok o longboardy, ktoré opäť kombinujú unikátne materiály dreva, technických vlákien a modrotlače.

1/1
Zavrieť reklamu