Extrémne športy v období lockdownu

Zimné športy v Prahe

Zavreté vleky? Pre streetsnowboardistov to nie je žiadny problém… Pozrite sa, kde všade sa dá za dobrých podmienok na snehu jazdiť.

Keď sa človek musí adaptovať

Užívať si cestovanie a šport v tejto dobe nie je vôbec ľahké. Väčšina snowboardistov, ktorí celú zimu trávia obvykle na horách, zostala tento rok doma. Snehová nádielka však bola veľmi štedrá aj vo veľkých mestách, a tak sa snowboardoví nadšenci vydali zajazdiť si aj na celkom netypické miesta, ako je zábradlie Národného múzea v Prahe. „Mám v hlave niekoľko dobrých miest na fotenie a rovnako tak to majú aj chalani. Pokiaľ sú dobré podmienky a dostatok snehu, dohodneme sa a ideme fotiť. Zakázané ovocie chutí viac,“ tvrdí fotograf Michal Prouza, ktorého zrkadlovka zachytila snímky tzv. street snowboardingu.

Keby situácia cestovaniu nepriala ani v lete, má Michal tipy aj na teplé počasie – napríklad jazdu na paddleboardoch kanálom Čertovka.

Aj keby cestovanie v lete bolo zakázané, skvelé tipy na adrenalínové športy sú aj u nás.
Aj keby cestovanie v lete bolo zakázané, skvelé tipy na adrenalínové športy sú aj u nás.

Všetky fotografie boli odfotené na Canon EOS 5D Mark IV.

Canon EOS 5D Mark IV - profesionálna full frame zrkadlovka, rozlišenie 30 MPx, vysoký dynamický rozsah, AF s detekciou pohybu, dotykový displej.
Canon EOS 5D Mark IV – profesionálna full frame zrkadlovka, rozlišenie 30 MPx, vysoký dynamický rozsah, AF s detekciou pohybu, dotykový displej.
1/1
Zavrieť reklamu