Užite si rodinnú dovolenku na Salamandre

5. decembra 2020
Samostatný chalet Salamandra resort

Salamandra Resort v Štiavnických vrchoch vám splní všetky sny o dovolenke na lyžiach v spojení s kvalitnými službami.

Otvoreniu lyžiarskej sezóny predchádzajú dlhé prípravy. Keď je svah prichystaný, čaká sa na optimálnu teplotu a sneženie. Potom môžu prísť na rad aj snehové delá a biela nádielka pripravená pre lyžiarov všetkých vekových kategórií. Salamandra Resort však toho môže ponúknuť ešte oveľa viac než len kvalitne upravené zjazdovky.

Lyžiarska škola pre malých aj veľkých

Na svahu pri hoteli Salamandra sa už naučilo lyžovať mnoho malých lyžiarov. Je to zásluha  skúsených inštruktorov, ktorí majú vytvorené skvelé podmienky a zázemie so všetkým, čo k lyžiarskej škole patrí.

Lyžiarsky svah pri hoteli Salamandra
Lyžiarsky svah pri hoteli Salamandra

Pod svahom neďaleko vlekov sa nachádza multifunkčná budova, v ktorej sa môžete občerstviť, a súčasne ponúka všetky služby spojené s lyžovaním. Nájdete tam servis, požičovňu lyžiarskeho výstroja aj spomínaných inštruktorov lyžovania, všetko pohodlne na jednom mieste, aby ste v lyžiarkach nenachodili.

A zatiaľ, čo sa deti budú učiť  prvé základy lyžovania s inštruktorom na detskom vleku, môžete si dopriať poriadnu lyžovačku na veľkom svahu, dozerať na svoje ratolesti z lanovky alebo sledovať ich progres z terasy reštaurácie.

Obľúbené klzisko aj tento rok

Ak si chcete na chvíľu oddýchnuť od lyžovania alebo vás láka viac ľad ako sneh, ste na správnom mieste! Salamandra Resort vás s radosťou privíta na ľadovej ploche klziska. Že nemáte korčule? Žiadny problém! Hneď vedľa klziska nájdete požičovňu.

Korčuľovanie? Máte tu aj požičovňu korčúľ.
Korčuľovanie? Máte tu aj požičovňu korčúľ.

Ak aj troška premrznete, podajú vám prvú pomoc s teplým nápojom v bufete. Ak vás prepadne väčší hlad, postarajú sa o vás v hotelovej reštaurácii či Apres ski bare.

NOVINKA! Oficiálne otvárame Chalet Salamandra

Horúcou novinkou v rezorte je novovybudovaný luxusný chalet s maximálnou kapacitou až 19 osôb. Nachádza sa v tesnej blízkosti hotela, priamo v areáli lyžiarskeho strediska Salamandra Resort.

Samostatný chalet Salamandra resort
Samostatný chalet Salamandra resort

Chalet je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí na svoj pobyt vyhľadávajú súkromné prostredie horskej chaty. Dispozíciu a vybavenie chaletu ocenia predovšetkým väčšie skupiny, keďže ponúka päť samostatných izieb rôznej veľkosti, so samostatnou kúpeľňou a televíziou.

Salamandra resort
Salamandra resort

Dominantou priestoru je spoločná obývacia izba s kuchyňou a krbom, ktorý dotvára pohodovú rodinnú atmosféru. Spustenie predaja je predbežne naplánované na začiatok decembra. Nepremeškajte jedinečnú šancu zakúpiť si pobyt spojený s lyžovačkou už túto zimnú sezónu.

Široké spektrum zábavy pre rodiny s deťmi

V areáli Salamandra Resort nájdete okrem spomínaného lyžiarskeho strediska a klziska aj ďalšie možnosti trávenia voľného času. Rodiny s deťmi sú vítané! Deti obľubujú wellness centrum hotela Salamandra, kde si môžu vychutnať vodné atrakcie. V ponuke je široké spektrum programov s animátormi a víkendové aktivity. Tematický program je koncipovaný tak, aby zaujal deti a priniesol aj rodičom oddych vo forme zmysluplne stráveného času.

Hotel Salamandra
Hotel Salamandra

Veľkým lákadlom je aj vnútorný detský kútik, ktorý pozostáva z veľkej miestnosti s preliezačkami a množstvom hračiek, ktoré zaujmú všetky vekové kategórie. Veľkou výhodou je blízkosť reštaurácie, takže rodičia si popri detskej zábave môžu dopriať šálku kávy alebo čaju.

Ak hľadáte miesto, kam s rodinou vyraziť za zimnými zážitkami, v Salamandra Resorte nájdete doslova raj na zemi. V objatí Štiavnických vrchov zažijete relax aj zábavu, kvalitné služby rezortu aj hotela. Odchádzať budete s novonačerpanou energiou a s pocitom, že sa znova radi vrátite.

Ak hľadáte tip na vianočný darček a radi by ste darovali skvelý zážitok, v ponuke hotela Salamandra nájdete darčekové poukážky rozdelené do rôznych kategórií, ktorými určite potešíte!

Viac informácií získate na www.salamandra.sk

1/1
Zavrieť reklamu