Cestujte s jesenným vydaním Lonely Planet

29. septembra 2020
Lonely Planet 5/2020

Víno sa v našich končinách neodmysliteľne spája s celou jeseňou (a čo si budeme klamať, vlastne aj so zvyškom roku), takže sme jeho spojenie s Českom a Slovenskom nemohli vynechať aj v novom čísle magazínu Lonely Planet.

Pozriete sa v ňom do všetkých česko-slovenských vínnych regiónov, zistite, aké vína sa u nás produkujú a aké pamiatky si môžete pozrieť v blízkosti niektorých z najslávnejších vinárstiev.

Okrem toho vás zoberieme aj na cestu po zelenom Nórsku a ľadovom Islande, po jesennej Istrii ale aj po Mallorce, ostrove ako stvorenom na horskú turistiku. 

Ročné predplatné časopisu, s ktorým môžete cestovať kedykoľvek, teraz môžete získať s retro Fusaklami a ak si čítanie zabezpečíte rovno na dva roky, získate Kuchársku knihu Nejlepší světová Street food! Objednávajte tu: www.sportmedia.sk

Fusakle k predplatnému Lonely planet
Fusakle k predplatnému Lonely Planet

Náš tip: Poznáte Viber? Pridajte sa k našej cestovateľskej komunite Lonely Planet magazine: https://vb.me/f7d676 a získajte zdarma balíček nálepiek: https://vb.me/1ca8e4 , ktoré najlepšie vyjadria Vaše cestovateľské plány.

1/1
Zavrieť reklamu