Šéfredaktorka Zázračnej planéty odporúča

30. marca 2020
Zázračná planéta 2/2020

Milí čitatelia, písal sa rok 1990, bolo len pár týždňov po revolúcii a nádeje v lepšie zajtrajšky boli veľké. Novonadobudnutú slobodu si však nechceli užívať len bežní občania, ale aj väzni, ktorí verili, že sa zmestia do amnestií, ktoré vyhlásil vtedajší československý prezident Václav Havel.

Tých odsúdených, ktorí sedeli vo väzení za vraždy či znásilnenia, sa však žiadne amnestie netýkali, a tak si chceli slobodu vynútiť. Začiatkom januára preto začali s hladovkou…

Ako pokračoval príbeh o jednej z najväčších vzbúr v histórii Československa, sa dozviete v aktuálnom čísle Zázračnej planéty a nielen to! Zistíte tiež, ako kravy menia svet, čo sa stane, ak sa roztopí svetový permafrost, alebo akými bizarnosťami sa krášlili naši predkovia, aj keď im to prinášalo obrovské zdravotné problémy či dokonca smrť.

Príjemné čítanie!

Ak svoj obľúbený časopis ešte stále nemáte predplatený, najvýhodnejšie tak urobíte tu: www.sportmedia.sk. Pri objednávke teraz dostanete k prvému vydaniu aj kvalitné zero waste rúško zadarmo.

1/1
Zavrieť reklamu