K týmto časopisom dostanete teraz kvalitné textilné rúško zadarmo

27. marca 2020
Rúško, časopisy. Foto: Shutterstock

Nariadenie vlády nosiť rúška platí teraz na celom území Slovenska. Rozhodli sme sa tiež pomôcť a k ročnému predplatnému všetkých týchto časopisov dostanete kvalitné textilné rúško zadarmo, ktoré môžete prežehliť aj oprať.

Objednajte si ročné predplatné týchto časopisov a dostanete kvalitné zero waste textilné rúško hneď k prvému vydaniu a úplne zadarmo. Po každom použití stačí rúško prežehliť, tak zabijete baktérie a vírusy. Ale samozrejme, dá sa aj oprať.

Nezľaknite sa, že rok 2020 už začal, a tak dostanete časopisov menej. Váš rok sa vám počíta od prvého vydania, ktoré od nás dostanete.

Vzdelávajte svoje deti, toto čítanie ich zaujme

1 Máme vyskúšané: Zázračná planéta zaujme chlapcov

Všetkých malých vedcov motivuje do čítania časopis Zázračná planéta. Je to ako pravidelná encyklopédia najnovších poznatkov a deti ju jednoducho milujú čítať.

2 Ak vaše deti milujú zvieratá, motivujte ich k čítaniu s časopisom Svet zvierat

Aj vaše deti majú radi zvieratá? Všetky zaujímavosti sa o nich dozvedia v časopise Svet zvierat. Ročné predplatné časopisu Svet zvierat teraz len za 9,90 €.

3 Máte doma historikov? Pravdivá história ich naučí ešte viac

Človek sa vraj nevie správať múdro, ak nepozná históriu. Časopis História vám predstavuje populárnym a pútavým spôsobom veci, o ktorých vás asi na dejepise neučili.

Časopisy o životnom štýle

1 Magazín Relax – rodinný magazín

Ako sa stravovať, ako cvičiť a kam na výlet do prírody? S motiváciou ako žiť zdravšie vám a vašim blízkym pomôže magazín Relax. Nájdete tu mnohé tipy na zaujímavé sezónne výlety po Slovensku alebo okolitých krajinách pre seba a svoju rodinu. Môžete sa spoľahnúť, že časopis vás bude viesť k zdravému životnému štýlu, ale nie k extrémom a rýchlym diétam, ale k múdrejšiemu a trvalému postoju.

2 Bežecký magazín Running

Magazín Running je inšpiráciou pre bežcov. Poradí im v bežeckých otázkach, ktoré ich môžu trápiť. Ročné predplatné Runningu teraz len za 9,90 €.

3 Máte radšej cestnú alebo horskú cyklistiku?

Máte radšej horskú alebo cestnú cyklistiku? A sledujete Tour de France? Alebo radšej jazdíte po horách? V ponuke máme magazín Cyklistika aj Biker.

4 Cestujeme s magazínom Lonely Planet, keď už nie inak.

Pre všetkých nadšencov cestovania je tu časopis Lonely Planet, ktorý má pre vás tie najlepšie vychytávky, zaujímavosti a krásy z rôznych kútov sveta. Ročné predplatné teraz len za 18,90 €.

Celú zvýhodnenú ponuku časopisov nájdete na www.sportmedia.sk.

Čítanie do karantény
Čítanie do karantény
1/1
Zavrieť reklamu