Počuli ste už o najväčšej konferencii pre ženy na Slovensku?

19. februára 2020
Zažite na vlastnej koži deň plný motivácie rásť a rozvíjať sa.

“Umenie byť ženou” je jedinečné miesto pre všetky dámy, ktoré hľadajú novú inšpiráciu v ich osobnom živote. Nápad vytvoriť miesto pre ženy, kde by mohli načerpať silu a prekonávať problémy vznikla pod záštitou Alexandry Pevalovej, Marcely Reisz a obľúbenej ambasádorky Adely Vinzceovej.

Táto udalosť sa teší mimoriadnemu úspechu a nenechá si ju každoročne ujsť vyše 600 žien! Prekvapuje nielen svojou výnimočnosťou, ale aj trendovými, vzťahovými, či osobnými témami.

Tento ročník sa koná už 4.4.2020 v Bratislave!

Už siedmy ročník sa spája komunita žien, ktoré spoločne diskutujú na rôzne témy.

Užite si najväčšiu udalosť pre ženy 4. apríla 2020 v unikátom hoteli Double Tree by Hilton v Bratislave, kde na vás čakajú zaujímaví spíkri a odborníci, ale aj príjemná atmosféra, ktorú vytvára každá jedna prítomná dáma.

Celú konferenciu sprevádza obľúbená Adela Vinczeová, ktorá svojím intelektom a humorom povznáša celý charakter konferencie. Adela vystupuje ako ambasádorka a zároveň aj moderátorka obľúbenej talkshow.

Ráno cvičíme jogu, poobede sa necháme inšpirovať druhými

Neveríte? Zažite na vlastnej koži deň plný motivácie rásť a rozvíjať sa po všetkých stránkach. Už od rána sa spoločne stretávame na cvičení jogy, kde naštartujeme svoje telo a myseľ. Slávnostné otvorenie prebieha spolu so zakladateľkami Alexandrou, Marcelou a Adelou Vinczeovou.

Zakladateľky Alexandra, Marcela a Adela Vinczeová.
Zakladateľky Alexandra, Marcela a Adela Vinczeová.

Počas celého dňa môžete navštíviť niekoľko prednáškových sál podľa svojho vlastného výberu. Ak máte záujem zakúpiť si darček pre svojich blízkych, k dispozícii máte vystavovateľskú zónu s rôznymi hand-made výrobkami, šperkami alebo kozmetikou.

Radi sa zúčastňujete spontánnych debát? Na “svoje” si prídete v koučingovej zóne, ktorá bude tento rok pod vedením Lívie Pastorekovej s podtitulom “Dovoľ si to”. Jedinečný večer uzatvára úžasná Adela Vinczeová a jej významní hostia vo večernej talkshow, ktorí zaručene rozprúdia smiech účastníkov.

Aké témy vás čakajú na najväčšej udalosti všetých žien?

Tento ročník sa zameriava na ekológiu prostredia. Darčekové plastové tašky pre dámy, či minerálky v PET fľašiach na konferencii už neuvidíte, nahradia ich ekologické barely s vodou od pramenitej vody Lucka – Tvoj vodný anjel.

Do zaujímavej panelovej diskusie na tému ako správne uplaňovať  “zero waste” spôsob života sa zahĺbi skvelá Adela Vinczeová spolu s jej hosťami Viktorom Vinczem a odborníčkou na odpadové hospodárstvo Ivanou Maleš.

Konferencia Umenie byť ženou
Konferencia Umenie byť ženou

Aprílová konferencia bude nabitá zostavou skvelých odborníkov na rodinné vzťahy, či partnerské problémy. Marek Herman s Jiřím Haldom budú rozprávať o tom, ako zvládnuť rodinné prostredie a vytvoriť zdravý domov. Inšpirujúca neurokoučka Andrea Vadkerti nám odpovie na všetky pálčivé otázky o egu, ktoré vytvára naše falošné ilúzie o svete a o iných.

Každá žena túži byť krásna a zdravá. Má však svoje nielen slabé, ale aj silné stránky. O niektorých možno nevie, lebo sú ukryté hlboko v jej génoch “13. komnate jej tela”. Spoznajte svoje zákutia, ktoré sa pokúsi odomknúť ďalšia špičková molekulárno-genetická odborníčka Zdenka Bartošová.

Neprekonateľná Monika Stehlíková vás očarí svojou veľkou dávkou pozitívnej energie. Sebaistá bez úsilia a póz? Uvoľnite sa na prednáške Moniky, ktorá vás naučí cez neverbálnu komunikáciu byť skutočne sebaistými ženami pod sa heslom “No zombie, be real!”

Prežite deň plný radosti a inšpirácie!

Oslovila váš myšlienka unikátnej konferencie “Umenie byť ženou”? Neváhajte sa zúčastniť inšpirujúceho dňa, kedy my, všetky, máme možnosť pozrieť sa na život z iného uhla. Deň, keď zabudneme na povinnosti manažérky, matky, partnerky, upratovačky, či pomocníčky. V tento deň buďte jednoducho ženami s veľkým Ž!

www.umeniebytzenou.sk

1/1
Zavrieť reklamu