Lyže rastú s deťmi

15. decembra 2019
Detské rastúce lyže.

Pamätáte sa ešte na svoje začiatky? Takmer každý rok ste potrebovali dlhšie lyže.

Tie minuloročné už boli prikrátke a keďže peňazí nebolo, bežne ste jazdili na starých nevhodných, alebo ste zdedili pridlhé po staršom bratovi či sestre.

Detské rastúce lyže.
Detské rastúce lyže.

Ten pocit za veľa nestál, možno vám pokazil aj radosť z obľúbeného zimného športu. Navyše, toto riešenie nie je ideálne ani z hľadiska výučby lyžovania.

Naučí sa rýchlejšie

Ak lyže celkom nesedia alebo sú prikrátke, bude mať malý lyžiar problémy s rovnováhou. Bude pre neho ťažšie udržať v oblúku správnu stopu. Pri vyšších rýchlostiach lyže môžu začať vibrovať.

Detské rastúce lyže.
Detské rastúce lyže.

Ak sú lyže naopak príliš dlhé, dieťa si lyžovanie veľmi neužije, lyže sa nedajú dobre ovládať a spôsobia mu problémy s nástupom do oblúka.

Nekupujte, vymeňte ich

Riešením pre lyžiarsky dorast od INTERSPORTu sú rastúce lyže značky Tecno Pro, ktoré dieťaťu vydržia aj niekoľko sezón za sebou – ak budú už lyže prikrátke, nemusíte kupovať nové za plnú sumu, dlhší model získate len za malý príplatok.

Detské rastúce lyže.
Detské rastúce lyže.

Viac o ponuke sa dozviete na stránke intersport.sk , kde si môžete detské rastúce lyže TecnoPro Sweety a TecnoPro XT TEAM aj rezervovať.

1/1
Zavrieť reklamu