Zoznámte sa s novou kolekciou Castelli pre leto 2019

18. marca 2019
CAstelli 2019

Obľúbená talianska cyklo značka prichádza v novej sezóne so zaujímavými novinkami. Kolekcia leto 2019 prináša nové farebné varianty overených produktov, ale aj kompletne inovované produkty. Tešiť sa môžete najmä na komfortnejšie výstelky v nohaviciach, ktoré zvýšia príjemný pocit z jazdy.

Do pozornosti dávame prepracované cyklo nohavice FREE AERO RACE 4. Pokojne by sme ich mohli označiť ako vlajkovú loď novej kolekcie Castelli – boli inovované a vylepšované neprestajne 12 rokov.

Model testovali jazdci profesionálnych tímov, ktorí ročne najazdia vyše 30 000 kilometrov. Na základe ich požiadaviek a pripomienok vznikli tieto komfortné, minimalistické a aerodynamické nohavice, v ktorých zvládnete celodennú jazdu.

Free Aero Race 4
Free Aero Race 4

Inovácie na FREE AERO RACE 4 neuvidíte hneď pri prvom pohľade, ucítite ich však pri prvej jazde. Vysoko elastický materiál Forza obsahuje až 38 % Lycry a na dotyk je veľmi jemný.

Cyklistická vložka je kompletne bezšvová, vďaka čomu sa budete počas jazdy cítiť komfortne a nič vás nebude dráždiť. Traky sú minimalistické, ľahké a ploché – poskytujú lepšiu oporu a zároveň vás udržia v chlade.

Inovovaný model lepšie sedí na postave počas pohybu vďaka elastickejším ukončovacím lemom a konštrukcii Doppio V v oblasti brucha.

Dámsky variant týchto závodných nohavíc FREE AERO 4 W sa tiež vyznačuje minimalistickou konštrukciou a aerodynamikou. Ide o najkomfortnejšie krátke nohavice pre dámy s bezšvovou cyklistickou vložkou pre pohodlné sedenie.

Dámske kraťasy Castelli
Dámske kraťasy Castelli

Pánska kombinéza s dlhým rukávom 17000 BODY PAINT 3.3 je špičkovým závodným produktom. Je navrhnutá tak, aby maximálne znižovala odpor vzduchu okolo každej časti tela. Má novú konštrukciu nohavíc zo sieťoviny a sieťovaný materiál aj na chrbte, ktoré boli testované v aerodynamickom tuneli.

Kombinéza má kompletne priliehavý strih,vďaka menšiemu odporu vzduchu v nej budete rýchlejší a zároveń vám poskytne ochladenie tela. Cyklo vložka je bezšvová a zaručuje komfortnejší pocit z jazdy.

Castelli dres
Castelli dres

Castelli IDRO PRO pánska bunda je najľahšia vodeodolná cyklistická bunda. Okrem toho je aj vysoko priedušná, skladná a má priliehavý aero strih. Využíva technológiu GORE-TEX® SHAKEDRY™, doplnenú o strečové vetru a vode odolné vklady na lakťoch, pleciach a bočných paneloch.

Všetky švy sú podlepené pre úplnú odolnosť voči vode. Bunda je vybavená dvomi vreckami v zadnej časti, ktorá má predĺžený diel pre vyššiu ochranu pred vodou od kolesa. Táto bunda je skvelou voľbou pre dlhé niekoľkohodinové jazdy, svojou skladnosťou si ju môžete na bike pribaliť vždy a jednoducho.

Castelli bunda
Castelli bunda

Novinky sú aj medzi dresmi talianskej značky, ktoré patria k najžiadanejším produktom. Dres AERO RACE 6.0 je šiestou generáciou Castelli aero dresu pre cestné preteky, ktorý bol po prvýkrát vytvorený v roku 2006. Je vzdušnejší a s lepším strihom. Pri jeho vytváraní – strihu, tkaniny a konštrukcii, sa vychádzalo z aero analýz CFD. Na pleciach a rukávoch je využitá tkanina Velocity Rev2, chrbát pred prehriatím chráni 3D sieťovina a konštrukcia v oblastí ramien zlepšuje obtekanie vzduchu pri jazde.

Cyklistky poteší nový Castelli dres TABULA RASA W. Je určený pre každodenné jazdenie a vyznačuje sa technickými detailami pre väčší zážitok z jazdy – sieťovinu Prosecco Micromesh, Velocity Rev2 na rukávoch či vnútorný elastický bedrový pás so silikónom. Zjednodušený strih a menší počet švov navyše umožnili kreatívne vybláznenie sa na potlači dresu.

Dámsky dres s krátkym rukávom Castelli
Dámsky dres s krátkym rukávom Castelli
Dámsky dres s krátkym rukávom tabula rasa
Dámsky dres s krátkym rukávom tabula rasa

Castelli v kolekcii leto 2019 prináša aj PRO MESH pánsky nátelník s krátkym rukávom, ktorý je vhodný do širokej škály podmienok. Vďaka 3D sieťoviny má excelentný odvod vlhkosti, čiže vás udrží v suchu. Okrem Pri Mesh zaujme aj zaujímavou potlačou.

Pánsky nátelník
Pánsky nátelník

Pre vyšší komfort a pohodlie na bicykli prichádza Castelli s modelom rukavíc ROSSO CORSA PRO. Sú vybavené špeciálnymi výstelkami CDS – Castelli Damping System. CDS rieši nepohodlie a občasnú necitlivosť v rukách unikátnou konštrukciou dlane posilnenou ochrannými materiálmi a tlmiaci penami.

Rukavice chránia ruky pri páde na dlaň alebo bočnú stranu ruky vysoko odolným materiálom proti opotrebovaniu. Manžeta je pružná a flexibilná pre ľahké navliekanie a vyzliekanie. Gélové výstelky na dlaniach premenia každú jazdu na komfortnú a bez zbytočných bolestí.

Cyklistické rukavice
Cyklistické rukavice

Návleky na tretry DILUVIO C z neoprénového pružného materiálu vydržia mokré aj suché podmienky, preto sú vhodné aj do vlhkejšieho a studenejšieho obdobia. Lepené švy a vodotesný zips zabezpečujú vodeodolnosť a udržujú nohu v tepelnej izolácii.

Cyklistické návleky
Cyklistické návleky

Značka Castelli aj v novej letnej kolekcii potvrdila, že svoje produkty vyrába s cieľom maximálnych športových výkonov pre všetkých jazdcov.

1/1
Zavrieť reklamu