Ski centrum Mýto pod Ďumbierom – ľahko dostupné lyžiarske stredisko v Nízkych Tatrách smer Čertovica

1. novembra 2019
Lyžiarske stredisko Mýto pod Ďumbierom

Lyžiarske stredisko je situované v obci Mýto pod Ďumbierom, na cestnom ťahu z Podbrezovej a Brezna smerom na horský prechod Čertovica.

Okrem perfektne upraveného svahu pre začiatočníkov a skúsenejších lyžiarov sa teda môžete po vystúpení zo sedačkovej lanovky potešiť krásnym panoramatickým výhľadom na Nízke Tatry a Slovenské rudohorie.

Zjazdovky a vleky

Orientácia, charakter kopca aj moderná zasnežovacia technika zabezpečujú podmienky na kvalitnú lyžovačku nielen pre aktívnych lyžiarov, ale aj menej zdatných začiatočníkov a deti.

Nájdete tu sedem zjazdoviek s celkovou dĺžkou 4,5 km. Pre pokročilých sú pripravené štyri červené zjazdovky s celkovou dĺžkou 3,7 km a zvyšné, modré, si užijú najmä deti a začiatočníci.

Prepravu lyžiarov zabezpečuje štvorsedačka s prepravnou kapacitou 2 000 osôb/hod. a tiež štyri vleky, ktoré zvyšujú celkovú prepravnú kapacitu strediska.

Bezproblémové parkovanie

Dnes si už nevieme predstaviť kvalitnú lyžovačku bez doplnkových služieb, ku ktorým neodmysliteľne patrí príjemné reštauračné zariadenie, bufety, sociálne zariadenia, lyžiarska škola a škôlka s fundovanými inštruktormi, požičovňa lyžiarskych potrieb a servis.

Lyžiarske stredisko Mýto pod Ďumbierom
Lyžiarske stredisko Mýto pod Ďumbierom

Návštevník však najkritickejšie vníma najmä parkovanie. Žiadne obavy, v stredisku nájdete veľkokapacitné bezplatné parkovisko priamo v lyžiarskom areáli.

Viac info: www.skicentrummyto.eu

1/1
Zavrieť reklamu