Premýšľate nad vianočnými darčekmi? 14 tipov pre celú rodinu

14. decembra 2018
Vianočné darčeky. Foto: pixabay.com

Z televízie nás už strašia vianočné reklamy, tiež si nemožno nevšimnúť, že z regálov sa už potmehúdsky usmievajú vianočné kolekcie. To nám pripomína, že sa Vianoce pomaly, ale isto blížia. Ako ste na tom vy?

Máte už premyslené čím obdarujete tento rok svojich blízkych? Ak nie, prinášame vám pár tipov na darček pre celú rodinu, aby ste si čaro Vianoc užili bez stresu.

Tipy pre celú rodinu

1. Darujte ten správny darček – darčekovú kartu Cinema City

Darujte ten správny darček - darčekovú kartu Cinema City
Darujte ten správny darček – darčekovú kartu Cinema City

 Darujte svojim milovaným, rodine či priateľom ten pravý darček – vyberte si z našich darčekových poukážok pre 2D, 3D, 4DX a SUPERSCREEN predstavenia a premeňte ich deň na neobyčajný. www.cinemacity.sk

2. Ponožky Štýlovky

Vyberte si zo širokej ponuky ponožiek Štýloviek
Vyberte si zo širokej ponuky ponožiek Štýloviek

Aké by to boli Vianoce bez ponožiek? Slovenské ponožky Štýlovky sú vďaka živým farebným motívom i obrázkom personalizovaným prvkom outfitu. Po špeciálnej kolekcii Slovenské rozprávky, prichádza jesenná, zimná a vianočná kolekcia, do ktorej sa môžete obuť celá rodina. www.bepon.sk

3. Rodinný pobyt v Aqua Sport Hotel *** s neobmedzeným vodným a saunovým svetom na www.zlavadna.sk

Rodinný pobyt v Aqua Sport Hotel ***
Rodinný pobyt v Aqua Sport Hotel ***

Dokonalým oddychom pre celú rodinu nič nepokazíte. Plavecký bazén, sedací bazén, detský bazén, vírivka, 4 sauny, Kneippov kúpeľ, pre detičky pirátske hrady, trampolíny, šmykľavky, guľôčkové bazény a mnoho iných aktivít ako pre malých, tak aj dospelých.

Samozrejme nechýba komfortné ubytovanie a bufetové raňajky či polpenzia v novootvorenom, modernom hoteli v blízkosti centra Púchova.

Tipy pre dámy

4. Pančuchové nohavice od Bepon

Pančuchové nohavice od Bepon
Pančuchové nohavice od Bepon

Zahaľte nohy vašej partnerky, ženy, matky do rafinovanej čipky, odleskov hviezdneho prachu či do záplavy kvetov babieho leta. Hravé bodky, elegantná čipka, luxusné materiály – aj taká je nová kolekcia tých najkrajších jesenných pančúch, ktoré prináša Bepon.

Kolekcia je plná rozmanitých vzorov, kvalitných materiálov a farieb, ktoré majú čo ponúknuť každej.
www.bepon.sk

5. Darujte vstup na Mamy v pohode

Vstupenka na Mamy v pohode
Vstupenka na Mamy v pohode

Zaujíma vás výchova, zdravie, stravovanie, cestovanie či biznis matiek? Blíži sa 2. ročník úspešnej konferencie Mamy v pohode, pre všetky ženy, ktoré už matkami sú alebo sa na materstvo ešte len chystajú. Čaká vás osem sekcií a viac ako 20 prednášajúcich. Tento rok ešte viac prednášok o inšpiratívnych podnikateľských príbehoch žien.
Viac na www.mamyvpohode.sk.

6. Tá správna hydratácia pre pleť sú masky Kingirls.

KinGirls maska s extraktom z hľuzovky a kakaového masla
KinGirls maska s extraktom z hľuzovky a kakaového masla

Dodávajú svieži a zdravý základ každej pleti. Po aplikácií je pleť maximálne hydratovaná a čistá. Maska je hypoalergénna a bez parabénov. Po aplikácií môžete badať výrazné rozdiely počnúc dokonale hydratovanou a žiarivou pleťou až po bezchybný mladistvý vzhľad vypnutej pleti.

Na výber máte z rôznych druhov ako s extraktom levandule, maliny, grepu, kaviáru a hrozna či hľuzovky i babuckého maslo a mnoho iných kúpite na www.bellevie.sk

7. Grófkino sérum Havlíkova apotéka

Grófkino sérum v balení
Grófkino sérum v balení

Sérum je navrhnuté pre unavenú, starnúcu a zvädnutú pleť so známkami dehydratácie. Prírodný komplex účinných hydratačných komponentov zabezpečuje pleti potrebnú vlhkosť a chráni ju pred stratou vody – dehydrovanú pleť intenzívne regeneruje a prináša osvieženie a pohodu.
www.havlikovaapoteka.sk

8. Vianočný darček pre zdravú maminu i bábätko

Trimestrové balenie pre zdravú maminu i bábätko
Trimestrové balenie pre zdravú maminu i bábätko

LadeeVita je unikatný komplex všetkých vitamínov, minerálov, kyseliny listovej a omega-3 mastných kyselín v jednej kapsule. Je starostlivo pripravená  a dôkladne vyvážená pre potreby každej tehotnej i dojčiacej ženy.

Obdarujte mamičky vo svojej rodine a okolí tým, na čom záleží. Teraz v predaji trimestrové balenie za zvýhodnenú cenu.
www.ladeevita.sk

Tipy pre pánov

9. Pero Souverän ® Green

Pero Souverän ® Green
Pero Souverän ® Green

Nemecká precíznosť, prémiový dizajn pier, poctivá výroba a dlhoročná tradícia v kombinácii so skvelými písacími vlastnosťami, také sú ručne vyrábané plniacie perá z kolekcie Souverän od spoločnosti Pelikan.

Perá z kolekcie Souverän predchádzajú náročným procesom ručného tvarovania. Každý jeden Souverän je autentický a výnimkou nie je ani kultová edícia Souverän Green. Viac na www.pelikan.com

10. Born in Barcelona pánsky náramok

Born in Barcelona pánsky náramok
Born in Barcelona pánsky náramok

Hnedo strieborný mužský náramok s magnetickým uzáverom.
www.silvermoon.sk

11. Úspešný muž

Úspešný muž
Úspešný muž

Krém pre mužov, ktorých pleť už poznamenala únava a vrásky. Je vhodný pre akýkoľvek typ pleti, najmä pre tú, ktorá je namáhaná suchým kancelárskym vzduchom.

Účinná látka Adipofill’in™ dokáže neinvazívnou metódou zvýšiť objem tukového tkaniva pre efekt podobný lipofillingu, čím navráti pokožke svieži a mladistvý vzhľad.
www.havlikovaapoteka.sk

Tipy pre najmenších

12. Darčekový box pre deti

Fa kids
Fa kids

Box obsahuje sprchovací gél Fa Kids s veľmi jemnou receptúrou, vyvinutou špeciálne pre deti. Je vhodný na umývanie pokožky i vlasov. Vďaka provitamínu B5 je umývanie jemné a pokožka hladká. Schauma Kids šampón a balzam sa šetrne stará a zároveň chráni citlivé detské vlasy a kožu.

13. Darujte Ponožtíka a pomôžte

Darujte ponožtíka
Darujte ponožtíka

Darujte vašej ratolesti Ponožtíka a pomôžete tým, ktorí to skutočne potrebujú – pomáhanie iným je dôležité a nevyhnutné.

BEPON zúžitkoval nepotrebnosť ponožiek a tak vznikli jedinečné a určite sa zhodneme, že aj milé postavičky s príznačným názvom – Ponožtíkovia, prostredníctvom ktorých pomôžu tým, ktorí sami nevedia požiadať o pomoc a sú odkázaní na nás, ľudí.

Projektom venuje BEPON finančnú čiastku z predaja Ponožtíkov neziskovej organizácii Hafkáči. Každý jeden z týchto Ponožtíkov je unikátny a rovnako ako psíkovia v útulku, čaká na svojho majiteľa, ktorý ho pomenuje a dá mu pekný život.

14. Písacie pomôcky Pelikan griffix®

Písacie pomôcky Pelikan griffix®
Písacie pomôcky Pelikan griffix®

Ide o prvý produkt na trhu písacích pomôcok rozvíjajúci jemnú motoriku už od skorého veku dieťaťa. Ergonomický dizajn podporuje správny úchop, čím pomáha prirodzenejšiemu písaniu a kresleniu, nielen pravákom, ale i ľavákom.

4-stupňový systém griffix® od nemeckej spoločnosti Pelikan bol vyvinutý v spolupráci s učiteľmi a vedeckými pracovníkmi a pozostáva z voskovky, ceruzky, atramentového rolleru a plniaceho pera.
www.ucimesapisat.sk

Veríme, že vám naše tipy pomôžu a urobia vašim najbližším radosť.


Foto: pixabay.com

1/1
Zavrieť reklamu