Značka 4F sa stala oficiálnym sponzorom Slovenského zväzu biatlonu.

12. decembra 2018
Tím slovenských biatlonistov v nových štartovacích kombinézach

4F už niekoľko rokov spolupracuje so športovými tímami a pripravuje oblečenie pre poľské asociácie lyžovania, biatlonu, atletiky, rýchlokorčuľovania a hádzanej. V tomto roku 4F po prvýkrát oblečie národný tím zahraničnej reprezentácie. Zmluva o spolupráci so Slovenským zväzom biatlonu bola podpísaná na štyri roky.

Značka 4F nadobúda skúsenosti vo výrobe špecializovaných štartovacích kombinéz už veľa rokov. 10 rokov 4F spolupracuje s Poľským zväzom biatlonu, pre ktorý pripravuje štartovacie kombinézy a oblečenie pre reprezentáciu.

Dlhodobá spolupráca s poľskými zväzmi a skúsenosti s navrhovaním športového oblečenia, vyrábaným tak, aby vyhovovalo potrebám biatlonistov, umožňujú vytváranie profesionálnych štartovacích kombinéz prispôsobených požiadavkám tohto športového odvetvia.


„Som veľmi rád, že sme začali spoluprácu so Slovenským zväzom biatlonu – je to prvá spolupráca značky 4F so zahraničným športovým zväzom.

4F realizuje zahraničnú expanzívnu stratégiu už niekoľko rokov. Otvárame nové obchody na Slovensku a budujeme našu predstavu na zahraničných trhoch.

Úspechy, ktoré dosiahli slovenskí reprezentanti počas tohtoročných olympijských hier v Pchjongčchangu a veľmi dobré výsledky žien na BMW IBU WORLD CUP BIATHLON, nás napĺňajú hrdosťou. Bude skvelé sledovať slovenské biatlonistky v nadchádzajúcej sezóne pri súťažení v oblečení od 4F. Dúfam, že táto zmluva začne spoluprácu s úspešnými zahraničnými zastúpeniami,“ hovorí Igor Klaja, prezident OTCF S.A.

Paulína Fialková
Paulína Fialková

Podľa zmluvy, 4F pripraví špecializované štartovacie a tréningové oblečenie, ako aj kompletnú zimnú a letnú kolekciu pre celý národný tím slovenského biatlonu.

„Keď sme hľadali partnera, kontaktovali sme niekoľko spoločností a chceli sme nájsť takú, ktorá by vyhovovala našim očakávaniam a bola by schopná splniť technické a estetické požiadavky našich reprezentantov. Dostali sme veľmi dobré odporúčania od našich poľských partnerov, ktorí spolupracovali s 4F už roky. Rozhodne nám to pomohlo pri rozhodovaní o spolupráci. Sme spokojní s dizajnom a kvalitou dodávaných produktov. Kombinéza spĺňa funkčné požiadavky našich športovcov, zimná kolekcia kombinuje funkčnosť s dobrým dizajnom. Sme spokojní so súčasným priebehom spolupráce, hoci záverečným testom bude začiatok nadchádzajúcej sezóny,“ hovorí Tomáš Fusko, predseda Slovenského zväzu biatlonu.

Prvé obchody 4F na Slovensku boli otvorené v Poprade a Žiline v roku 2016. V súčasnosti má 4F štyri vlastné obchody a tento rok otvorí ďalšie dva v Banskej Bystrici a Martine. Otvorenie obchodov 4F v Bratislave je naplánované na budúci rok.

Adresy obchodov 4F na Slovensku:

  • Poprad, Forum Poprad
  • Žilina, Mirage Shopping Center
  • Nitra, Centro Nitra
  • Košice, Atrium Optima Košice

OTCF

Spoločnosť OTCF je poľská spoločnosť, ktorá vznikla z vášne pre šport. Špecializuje sa na tvorbu, výrobu, predaj športového oblečenia a príslušenstva pre bežných zákazníkov a aj pre profesionálnych športovcov. Vo svojom portfóliu má spoločnosť značky 4F a Outhorn, rovnako ako aj multi-brand obchod 4Faces.

Tím slovenských biatlonistov v nových štartovacích kombinézach
Tím slovenských biatlonistov v nových štartovacích kombinézach

Myšlienkou OTCF je spojiť schopnosti a technológie sveta športu so svetom štýlu a módy. Práve vďaka zapojeniu zamestnancov spoločnosti vznikli výrobky, ktoré nosia olympijskí športovci, profesionálni športovci, ale aj amatéri a nadšenci akejkoľvek fyzickej aktivity.

Stratégiou OTCF je neustály vývoj. Preto spoločnosť zlepšuje ponuku a pripravuje nové projekty. Taktiež začala expanziu na vonkajšie trhy.

Viac informácií www.otcf.pl

1/1
Zavrieť reklamu