Ako vybrať detské lyže, ktoré budú rasť spolu s deťmi.

10. decembra 2018
Detské lyže. Foto: Intersport

Intersport opäť prináša mimoriadnu ponuku pre lyžiarsky dorast. „Lyže, ktoré rastú s deťmi“ – keď už budú pre dieťa prikrátke, ponúkajú vám za malý príplatok dlhší model.

Ani sa nenazdáme a nová lyžiarska sezóna je tu – a váš nádejný malý lyžiar je zas o rok vyšší. Väčšinou si nová zimná sezóna vyžaduje kompletnú výmenu lyžiarskeho šatníka.

Deti rastú ako z vody. Oblečenie s nimi, žiaľ, nerastie, ale lyže áno, aspoň tie od značky Tecno Pro. Intersportu sa tak podarilo vyriešiť známy problém, ktorý trápi lyžiarov už celé generácie.


Na vhodných lyžiach sa učí rýchlejšie Každý dospelý lyžiar si ešte dobre pamätá na svoje začiatky: Takmer každý rok bolo treba zaobstarať dlhšie lyže, tie minuloročné už boli totiž prikrátke. Z finančných dôvodov ste potom zdedili lyže po staršom bratovi či sestre. Mohlo to, samozrejme, pokaziť radosť z vášho obľúbeného zimného športu.

Ideálna dĺžka lyží pre deti
Ideálna dĺžka lyží pre deti

Takéto riešenie nie je ideálne ani z hľadiska výučby lyžovania – ak sú lyže prikrátke, bude mať malý lyžiar problémy s rovnováhou. Ťažšie bude aj udržať správnu stopu v oblúku a pri vyšších rýchlostiach začnú lyže vibrovať.

Ak sú lyže naopak príliš dlhé, dieťa si lyžovanie veľmi neužije, lebo bude mať problémy s nástupom do oblúka. Pridlhé lyže sa nedajú poriadne ovládať. Efektívne lyžovať a zároveň šetriť sa dá s „rastúcimi detskými lyžami“ z Intersportu.

Kúpite detské lyže (do 140 cm) a zaplatíte nepatrný príplatok, iba 10 €. Do dvoch rokov si potom prídete pre nový model (do 150 cm) iba za neuveriteľných 25 €.*

Rastúce detské lyže
Rastúce detské lyže

Viac informácií o produktoch nájdete na stránke www.intersport.sk.

1/1
Zavrieť reklamu