Lyžiarske stredisko PARK SNOW Donovaly

Foto: PARK SNOW Donovaly

Veľký park ešte väčších snov. Donovaly sa nachádzajú severne od Banskej Bystrice medzi pohoriami Veľká Fatra a Starohorské vrchy. Lyžiarske trate strediska s celkovou dĺžkou 11 km sú perfektne upravené pre lyžiarov všetkých kategórií.

Vleky

Samozrejmosťou sú moderné prepravné zariadenia zaručujúce rýchlosť a pohodlnosť. Nájdete tu dominantu lokality – kombinovanú 6-sedačku s 8-miestnou kabínou, 4-sedačku, ako aj ďalších 14 vlekov s celkovou kapacitou až 14 100 osôb/hod.

Trate

K dispozícii je 17 zjazdoviek prevažne ľahšej náročnosti. Viac ako 7 km je zasnežovaných umelým snehom. V Park Snow sú vynikajúce podmienky so skvelými traťami aj na bežky alebo snowboarding a freeskiing.

Výnimočné aktivity

Určite nevynechajte vzrušujúcu jazdu na sánkarskej dráhe, večernú lyžovačku alebo snowparagliding. Môžete sa korčuľovať, vyskúšať si jazdu na psích či konských záprahoch alebo jazdiť na lyžiach na trenažéri.

Tip redakcie:

Vezmite dovolenku do vlastných rúk

PARK SNOW Card: je kľúčom k získaniu zážitkov s najatraktívnejšími zľavami na ski pasy, požičovňu výstroja, školy a aquapark.
www.parksnowcard.sk

Čo musíte využiť?

Široká ponuka Ski pasov pre všetkých návštevníkov

Slovakia Super Ski pas:

10- a 15-dňový alebo celosezónny ski pas na parádnu lyžovačku v TOP 7 slovenských strediskách kúpite v predpredaji do 20. 12. 2013 za lepšiu cenu.

8-hodinový výberový lístok:

Prenosný ski pas pre všetkých, ktorí pri častejších návštevách strediska nelyžujú celý deň.
8 × hodina jazdenia kedykoľvek počas sezóny.

2 strediská – jeden ski pas:

Vyskúšajte popri donovalských svahoch aj ružomberské. Všetky lístky min. na 2 dni platia aj v stredisku Malinô Brdo.

Foto: PARK SNOW Donovaly
Foto: PARK SNOW Donovaly

Najväčší detský fun park v strednej Európe

Deti na prvom mieste

Zábava pri učení lyžovania

Areál

Detský FUN PARK sa nachádza v najvhodnejšej lokalite na výučbu lyžovania, a to medzi dvomi lyžiarskymi svahmi Nová hoľa a Záhradište. FUN PARK Patty Ski s plochou 12 500 m2 sa zaraďuje spolu s vybavením do popredia detských parkov a je druhým najväčším v Európe.

Vybavenie

Vo FUN PARKU je k dispozícii 9 posuvných pásov, pomocou ktorých sa deti naučia lyžovať oveľa ľahšie, bez strachu a hlavne zažijú pritom veľa zábavy. Nechýba ani karusel – kolotoč poháňaný motorom –, ktorý je veľkým pomocníkom pri lyžiarskej výučbe. Deti sa učia lyžovať v lyžiarskej škôlke už od 3 rokov.

Show pre deti

Každý deň o 12.00 hod. pozývame všetky deti aj dospelých na jedinečnú „Show na snehu“ s množstvom hier a zábavy a nezabudnuteľnú jazdu v snežnom vláčiku. Tešia sa na vás naši maskoti Dodo, Lulu, Brumík a myšiaci PARK SNOW. Všetky deti z Brumíkovej škôlky získavajú pekný darček!

Rezervácie a objednávky

Sú možné priamo na recepcii ubytovacieho zariadenia! Cenník nájdete na www.parksnow.sk/zima/funpark

Kontaktné údaje:

Informácie o službách a rezerváciách

PARK SNOW Donovaly
Telefón: +421/48/4199 881
E-mail: info@parksnow.sk
www.parksnow.sk

Infocentrum Donovaly a rezervácie ubytovania:
+421/48/4199 900
info@infodonovaly.sk

Najlepší snow park na Slovensku?

Neváhaj a bež navštíviť „RIDERS PARK“

Záruka kvality:

Spolu so sponzorom ALPINE PRO park neustále zlepšujeme a naším cieľom je naďalej zotrvať ako najmodernejší a najlepší snow park na Slovensku.

Vybavenie: Sú tu zvyčajne 3 skoky a 12 prekážok, ktoré sa počas sezóny obmieňajú, aby bolo jazdenie výzvou. V minulej sezóne pribudla aj CHILLOUT ZÓNA s hudbou.

Text: Redakcia
Foto: PARK SNOW Donovaly

1/1
Zavrieť reklamu